2020 18 gruodžio
Naujienos
Kartu keliaukime į kulinarinius nuotykius
2020 2 gruodžio
2020 26 lapkričio
2020 26 rugpjūčio
2020 22 balandžio
2020 13 sausio
„Panna Cotta“ – tai tradicinis, Italijoje gimęs desertas, kurio pagrindas grietinėlė ir želatina. O toliau jau kiekvieno kulinaro fantazija, kokius priedus pasirinkti.
2019 29 lapkričio
Galbūt vis dažniau akį lentynoje patraukia ryški pakuotė su stilizuotu rugiagėlės ženklu? Jei taip, tai sveikiname atradus Biržų duonos produktus be gliuteno.
2019 7 kovo
2019 7 vasario
Ar jau ragavai Sucré naujieną? Rankų darbo pagal itališkus receptus gaminami ledai kepinių namuose atsirado Kalėdiniu laikotarpiu, bet jau spėjo užkariauti jūsų širdis!
2018 30 gruodžio
Sucré kepinių namuose Spalvoto meduolio diena švenčiama jau 5-tą kartą, nuo 2014-ųjų. Prasidėjus Biržuose, pernai tradicija buvo pratęsta Kauno Sucré, o šiemet jau ir Vilniuje duris atvėrusiuose kepinių namuose.